Hem ev hem de işyeri gibi alanlarda fazlasıyla ihtiyaç oluşturan en önemli beyaz eşyalardan biri de buzdolabıdır. Özellikle geniş iç hacmi ile kalabalık ailelerde kullanılacak olan buzdolaplarının birbirinden farklı özelliklere sahip olması beklenir. Gelişen teknoloji sayesinde içindeki gıdalarda da geç bozulmalar sağlayabilen ve daha pek çok özelliği ile dikkat çeken 3 önemli modeli inceleyelim.

  • Whirlpool: büyük depolama hacmiyle dikkat çeken ve biz buzdolabından çok, çekmeceleri olan bir tahta dolabı andıran bu özel buzdolabı 2 kapaklı, 2 çekmeceli ve geniş dondurucu haznesiyle dikkat çeker. Üstelik ev ve boy ölçüleri de bu modelde hazırlanan ürünlere göre gayet kullanışlıdır.
  • LG; Kadınların fazlasıyla beğendiği LG buzdolapları oldukça iyi teknolojiler kullanılarak hazırlanıyor. Tasarım harikası olarak adlandırabileceğiniz hatta üzerinde katlanır WİFİ alanları bulunan hatta ve hatta ön kısmında kahve makinesi olanları bile mevcut. Aynı anda pek çok sunabilen bu özel ürünlerde çift kapaklı olarak hazırlanıyor.
  • Samsung; Özellikle Samsung Family Hub olarak geçen ve yüksek teknolojili bir Samsung bir ürün ile paslanmaz çelikten üretilen bir buzdolabınız olabilir. 2 kapaklı olarak tasarlanan ürünün üst kısmında dokunmatik alan var. Bu alan parmak yardımıyla kullanılır. Son derece akıllı yapay bir zekaya sahip olan alanda kolayca internete girebilir, yemek tarihlerine bakabilir, sevdiklerinizin fotoğraflarını akıllı telefon ekranlarında olduğu gibi kullanabilirsiniz.

0 Yorumlar