2020 yılının ekim ayında güncellemeye alınan İnstagram son zamanların en güzel yeniliklerinden birini yaptı. Sosyal medya kullanıcılarına özel seçenekler sunarken, hem anasayfa görüntüsünü hem de instgram sembolünü değiştirme imkanı vererek, kullanıcıların kendilerini özel hissetmesini sağlayacak seçenekler sundu. Yeni güncelemelerden yararlanmak için hem telefonunuzdan güncelleme yapmanız hem de sembol özelliği için uygulama içinden ayarlara girmeniz gerekiyor.

İnstagram Sembol Değiştirme Nasıl Yapılıyor?

İnstagram sembol değiştirme işlemi için uygulamanın hesap bölümüne girilmesi gerekiyor. Burada sayfanın yenilenmesi için aşağıdan yukarıya kaydırma hareketi yaparak, yukarıdaki kutlama paketine ulaşmalısınız. Size gösterilecek olan paketi aşağıya doğru çektiğinizde ise uygulamanızın sembolünü değiştirme işlemi yapmanız sağlanacaktır.

Uygulamada sembol değişiklikleri hem nostaljik hem de kişiye özel seçeneklerle donatılmış. Siyah instagram sembolünden, gökkuşağına ve eski model sembole kadar birçok seçenek sunuluyor. Yaklaşık 7 farklı seçenekten istediğinizi kullanarak, instagram sembolünüzü değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda arama kanalı yerine, video kanalına geçen instagram artık keşfet kısmındaki videoları sadece bir tıkla görebilmenizi sağlıyor.


0 Yorumlar