iOS 8 kullanımı artıyor
?lk ç?kt???nda yeni tasar?m?yla birlikte fazlas?yla be?enilen ama eski telefonlarda hatalara neden olmas? nedeniyle pek de h?zl? artmayan kullan?m oran?yla iOS 8 o dönemleri geride...
?lk ç?kt???nda yeni tasar?m?yla birlikte fazlas?yla be?enilen ama eski telefonlarda hatalara neden olmas? nedeniyle pek de h?zl? artmayan kullan?m oran?yla iOS 8 o dönemleri geride...
Geride b?rakt???m?z hafta tan?t?lan yeni nesil iPhone’lardan sonra Apple yeni mobil i?letim sistemi iOS 8’i de geçen gün tan?tt?. iOS 7 ile birlikte gelmi? olan...
iPhone 5S ile gelmi? olan Touch ID teknolojisi bunun ard?ndan Samsung Galaxy S5’te de bizlerle bulu?turulmu?tu. Kolayl?kla hacklenebildi?ini gördü?ümüz bu teknoloji bu eksisine ra?men pratik...
Dün düzenlenen ve uzun süredir beklenen etkinlikle birlikte Apple yeni i?letim sistemlerini tan?tt?. Hem iOS 8’i hem de OS X 10.10 Yosemine’i bizlere sunan Apple...
Apple’?n yeni mobil i?letim sistemi iOS 8, dün düzenlenen etkinlik ile tan?t?ld?. Tasar?m olarak pek farkl? yenilikler almam?? olan yeni sistemin en büyük özellikleri kullan?m?...